mountain bicycle

PERUSAHAAN
PROFIL

Khusus kanggo produksi lan perdagangan sepeda, ilmu pengetahuan lan teknologi GUODA (Tianjin) Inc. nyipta kabeh jinis sepeda lan sepeda listrik, kanggo nggoleki pengalaman nunggang sepeda sing luwih apik ing saben dinane. Ing taun 2007, kita duwe komitmen kanggo mbukak pabrik profesional kanggo ngasilake sepeda listrik. Ing 2014, GUODA Inc. didegake kanthi resmi ing Tianjin, kutha pelabuhan perdagangan manca negara paling lengkap ing China Lor. Ing taun 2018, sing diilhami dening "Inisiatif Sabuk lan Dalan" Yaiku "Sabuk Dalan Ekonomi Sutra lan Jalan Sutra Maritim Abad 21", GUODA (Afrika) Limited didegake kanggo njelajah luwih lanjut ing pasar internasional. Saiki, produk kita entuk popularitas ing omah lan luar negeri. Kita pengin dadi mitra bisnis sing setya lan nggawe masa depan sing menang-menang!

  • GD-Tour / Trekking / Cross Country BicycleGD-Tour / Trekking / Cross Country Bicycle

    Sepeda GD-Tour / Trekking / Cross Country

    Sepeda GD-Tour / Trekking / Cross Country sing bisa adaptasi kabeh kahanan dalan lan bakal menehi pengalaman nunggang sing apik.

  • City/Urban-InformationCity/Urban-Information

    Kutha / Informasi-Kutha

    Sepeda dalan GUODA minangka pilihan sing cocog kanggo warga kutha supaya uwal saka rame lalu lintas lan urip kanthi karbon kurang ijo, sekaligus nguntungake sistem transportasi umum.

  • Kids’ SuppliesKids’ Supplies

    Perlengkapan Anak

    Sepeda bocah GUODA adhedhasar filosofi bisnis keamanan lan kenyamanan. Kita bisa nyedhiyakake layanan sing bisa disesuaikan. Produksi kita dirancang miturut siklus pertumbuhan bocah, sing bisa nggawa pengalaman sampurna kanggo bocah kasebut.

Sugeng rawuh ing situs web kita

Petualangan Anyar
Pengalaman Anyar

Nyedhiyakake luwih akeh kemungkinan plancongan lan urip kanthi kualitas dhuwur nganggo sepeda GUODA.

  • EMB028: OEM Electric Mountain Bike with Lithium Battry

    EMB028: OEM Electric Mountain Bike with Lithium ...

    Spesifikasi Bingkai JSY 200 + 65 + 65MM Fork JG Al garpu dikunci 210MM Handlebar JIABAO aluminium riserbar Brake 160MM disc rem lithium powered bike Crank set Prowheel Alunimum 3 PCS 42T Freewheel 8S positioning Pedal JYD 20X Al with ball Tyre KENDA 26 * 1.95 AV Motor NTF 36 * 135 * 185mm / 36V300W Shifter F: SHIMANO M310-3 R: SHIMANO M310-8S Derailleur F: SHIMANO TY300 / 34.9 R: SHIMANO TY500 B ...

  • GD-EMB-029: 26” electric mountain bike with rear carry rack and mounted battery

    GD-EMB-029: 26 ”sepeda gunung listrik wi ...

    Spesifikasi Bingkai 27.5 * 3.0 paduan aluminium dengan baterai di dalam Fork 700C suspensi terkunci Mudguard 700C PVC Handlebar 700MM stang riser Headset Jenis tersembunyi 8 pcs Tuas rem 4 jari Kabel rem F: 800 / 200MM R: 1300 / 1500MM F. rem 160MM rem cakram R. rem 160MM disc brake Crank Al 170MM 40T Axle NECO 120MM rantai poros disegel 8S Freewheel SHIMANO G20-8 Pedal Al Tyre KENDA 700C * 28C Inner tube KENDA 700C * 28C butyl rubber F.axle 36 hole Al card -...

  • GD-MTB-064: 26” folding bike, mountain bicycle, folding mountain bike

    GD-MTB-064: 26 ”sepeda lipat, gunung ...

    Spesifikasi Produk Bingkai 26 inci rem cakram baja Garpu 31.8 * 200mm Stang 600 * 31.8mm stang lurus F.derailleur Mikroshift 24S R.derailleur Mikroshift 24S Shifter Mikroshift 24S Brake XT disc rem Saddle 3705 PVC Kursi pos 31.8 Paduan Tirus Kompas 26 * 1.95 K1153 Batin tabung 26 * 1,75 karet Butil A / V Rim & berbicara paduan Mg terintegrasi Flywheel 8S posisi Crank set 3 pcs 24/34/42 Pedal YH-183 kanthi bal Chain 8S posisi Posisi ...

  • GD-MTB-063: 24 icnhes mountain bike, steel mountain bike

    GD-MTB-063: 24 sepeda gunung, gunung baja ...

    Spesifikasi Bingkai 24 inci MTB disc rem Fork 24 ″ * 25.4 * 22.2 * 27 * 210L suspensi tanpa gigi Gagang Baja riser-bar 600W * 22.2 * 31.5 * 1.4T F.derailleur ∮31.8 R.derailleur SHIMANO TZ500 Shifter 21S shifter F: 1800 R: 2050 Rem REPUTE DSC310 Tirus 24 ″ * 2.125 Tabung batin 24 ″ * 1.95-2.125 A / V Butil karet Butil 24 ″ * 1.75 ″ * 14G * 36H A / V kanthi logo khusus Hub F: 14G * 3/8 * 36H / 100W * 140L R: 14G * 3/8 * 36H / 135W * 175L Flywheel 7S posisi ...

  • GD-MTB-062:   29 inches mountain bicycle, 29” Al frame bicycle

    GD-MTB-062: Sepeda gunung 29 inci, 29 ...

    Spesifikasi Bingkai 29 inci MTB Al paduan Fork 29 inci disc disc rem Handlebar Steel riser-bar 680W * 22.2 * 31.8 * 1.2T kanthi logo khusus F.derailleur SHIMANO TZ500 AFDTY500TSM6 R.derailleur SHIMANO TZ500 ARDTZ500GSD Shifter SHIMANO EF500 21S posisi F: R: 2050 Brake F6 disc rem Tuas rem SHIMANO EF500 21 posisi terintegrasi F: 1800 R: 2050 Tirus WANDA W3104 29 ″ * 2.1BK kanthi tabung LOGO KOMPAS 29 ″ * 1.95-2.125 A / V R ...

  • GD-MTB-059(JL): 27.5” Aluminum frame Mountian Bicycle for Women SHIMANO Speed System

    GD-MTB-059 (JL): 27.5 ”Bingkai aluminium ...

    Rangka SPESIFIKASI PRODUK 27.5 ″ * 16 ″ headtube 44 * 50 * 110mm FORK 27.5 suspension MD-N791 suspensi 25.4mm * 28.6 * 184 * tanpa waos * H = 470mm HEADSET HB-H763 jinis umpetan H = 22.1mm 9PCS ∮28.6 * 44 * 30 HANDLEBAR MD-HB023S Riserbar 22.2mm * 1.4T * 640mm H = 15mm kanthi logo Crank set Prowheel MA-AC49 1/2 * 3/32 ″ * 24T * 34T * 42T * 170mm Freewheel KANGYUE KFW-884 8PCS posisi 13-28T Rantai KMC C8 BU / BU 1/2 ″ * 3/32 ″ * 110 Pedal FP-806B 9/16 ″ kanthi bal lan hub reflektor ...

  • GD-EMB-023(JL):Hotsale High Speed Electric Mountain Bicycle Electric Bike 36V*350W Middle Motor Ebike Wholesale for Adults

    GD-EMB-023 (JL): Hotsale Kecepatan Listrik ...

    Spesifikasi Bingkai Bingkai 29 ″ * 18 ”Garpu aloi Al 29 '' Inci suspensi rem rem Bagian kepala Jenis tanpa waos sing didhelikake, H = 21.4mm Setang lurus Al lurus 22.2mm * 2.0T * 720mm Grip Velo, karet Freewheel SHIMANO, posisi, 11- 36T, Rantai kaset KMC, 9 kacepetan, 1/2 ″ * 11/128 ″ Pedal Kanthi bal, reflektor CPSC Hub Al ED, NOVATEC QR Al ED, NOVATEC Rim Al, STARS, kanthi logo Spoke 14G , 45 # Steel Inner tube KENDA 29 * 2.35 , Ban A / V MAXXIS 2 ...

  • GD-EMB-020(JL): 20″ Electric Bike Al Alloy Frame 36V*250W  SHIMANO Parts

    GD-EMB-020 (JL): 20 ike Sepeda Listrik Al Allo ...

    Bingkai 20 ″ * 15 ″ Sepeda Listrik Al Garma Bingkai Garpu 20 ″ Al suspensi nyerep-kaget Stang Al riser-bar 22.2mm * 2.0T * 560mm Meter 36V LCD Sadel Kulit katon, MTB saddle Motor 20 ″ Aula motor mburi tanpa waos 36V * 250W EN15194 : 2017 Baterai 36V7AH baterai lithium EN15194 : 2017 Ngisi daya wektu 3.5h Wiring Harness Wiring Padal Waterproof Plastik F / R derailleur F.derailleur: SHIMANO TY300 R.derailleur: SH ...

  • GD-EMB-022(JL): 2021 Aluminum Alloy 250W 36V MID Motor Electric Power Road Bike/Ebike/Electric Bike/City Bike

    GD-EMB-022 (JL): 2021 Aluminium Alloy 250W 36V MI ...

    Spesifikasi Bingkai 700C * 17.5 ″ Bingkai paduan Al, motor garpu tengah 27.5 Al (tanpa nyerep) cakram rem Handlebar ZOOM Al riser pegangan Layar VHD-S18 biru kulit Sadel Kulit sepeda sadel Motor 36V * 250W motor tengah mout Baterai 36V 11.6AH sel Samsung baterei sing didhelikake Ngisi daya wektu 2A charger 6 jam Kabel sabuk Waterproof Pedal Al city bike pedal Derailleur Shifter: ASLM3158RC R.de ...

  • GD-ECB-025:

    GD-ECB-025:

    Werna:… Baterai: Baterai Lithium 24V, Motor Baterai asam-timbal: 250W Waktu Ngisi daya: 4-6 jam Kacepetan: 23-25 ​​mil Pegangan: Batang Aluminium Listrik, Tabung Kursi sing bisa dilipat: Listrik, Baja Lampu Baja Basket sing bisa dilipat Bobot: Ukuran: Udakara 100 * 30 * 90cm  

  • GD-PS-001

    GD-PS-001

    Aplikasi: Sepeda Gunung, Sepeda Dalan Bentuk: Bahan Tipe Langsing: PVC / Kulit Ukuran: 280 * 170, Painting7MM Lukisan: Kanthi Warna Lukisan: Bahan Bingkai Ireng: Baja, ED Tanpa penjepit / Klem

  • GD-CFB-002(RED): ALLOY FRAME 20″,FOLDING BIKE,FOLDEN BIKE, MINI FOLDING BIKE

    GD-CFB-002 (MERAH): ALLOY FRAME 20 ″, FOLDING ...

    Ukuran Ukuran: 20 ″ Kacepetan: Bingkai 7S: FRAME ALLOY 20 k Garpu: FORE STEEL -20 "Headset: KZ-H9820 ED Grips: TPR110MM / 85MM Tuas shifing: SHIMANO RS25-7 R deraileur: SHIMANO TZ31 HUB: CHINA AnTai BB: KENLI AXIS W / BEARING KL-08A BC1.37 ″ * 24T AXLE ED L: 119mm Freewheel: CHINA 7S: 14.16.18.20.22.24.28T BK F / R Rem: CHINA MEKANIKAL DISC BRAKE Chainwheel: STEEL 1/2 ″ * 3 / 32 ″ * 48T * 170mm ...

Seri Anyar

Sepeda GUODA misuwur amarga desain apik gayane, kualitas kelas kapisan lan pengalaman nunggang sing nyaman. Tuku sepeda sing apik banget kanggo miwiti muter. Panliten ilmiah nuduhake manawa muter manfaate migunani kanggo awak manungsa. Dadi, tuku sepeda sing pas milih urip sing sehat. Kajaba iku, numpak sepeda ora mung mbantu sampeyan uwal saka rame lalu lintas lan urip kanthi karbon kurang, nanging uga bisa nambah sistem transportasi lokal lan ramah lingkungan.
GUODA Inc. duwe macem-macem jinis sepeda kaya sing sampeyan pilih. Lan kita darmabakti kanggo nyedhiyakake pelanggan layanan purna jual sing paling perhatian.