Khusus kanggo produksi sepeda lan perdagangan, GUODA(Tianjin) ilmu pangembangan teknologi Inc. ngasilake kabeh jinis sepeda, kalebu sepeda listrik lan becak, motor listrik lan skuter, sepeda bocah lan kereta bayi, kanggo nggoleki pengalaman nunggang sing luwih apik ing saben dinane. Ing taun 2007, kita duwe komitmen kanggo mbukak pabrik profesional kanggo ngasilake sepeda listrik. Ing 2014, GUODA Inc. didegaké kanthi resmi ing Tianjin, kutha pelabuhan perdagangan manca negara paling lengkap ing China Lor. Ing taun 2018, sing diilhami dening "Inisiatif Sabuk lan Dalan" Yaiku "Sabuk Dalan Ekonomi Sutra lan Jalan Sutra Maritim Abad 21", GUODA (Afrika) Limited didegake kanggo njelajah luwih lanjut ing pasar internasional. Saiki, produk kita entuk popularitas ing omah lan luar negeri.

Kita pengin dadi mitra bisnis sing setya lan nggawe masa depan sing menang-menang!

fs
d65abdda1
Regane opo

Regane fluktuasi miturut biaya lan lingkungan eksternal. Hubungi kita kanggo ngakses pricelist paling anyar lan informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Kita duwe jumlah pesanan minimum kanggo pesenan internasional, nanging nomer sing akurat durung tetep gumantung saka jinis sepeda sing dikarepake. Nanging, isih bisa ditampa yen sampeyan pengin eceran sing luwih cilik. Cukup hubungi kita kanggo njupuk informasi luwih lengkap babagan target sepeda! We seneng komunikasi karo sampeyan.

Apa sampeyan bisa menehi dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu Sertifikat Analisis / Kesesuaian; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo conto, wektu timbal udakara 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran setoran. Wektu utama dadi efektif nalika (1) nampa deposit, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu, coba waca sarat sampeyan. Ing kabeh kasus, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing kasus biasane kita bisa nindakake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
Setoran 30% sadurunge, saldo 70% nglawan salinan B / L.

Apa garansi produk?

Kita menehi garansi bahan lan pengerjaan. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo produk. Ing babar pisan utawa ora, dadi budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanthi kepuasan kabeh wong

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo barang sing sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing bisa ditrapake mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

sdv