• GUODA Inc mesthi ana ing dalan

    Kanggo nambah kemampuan inovasi, GUODA bakal melu pameran variabel ing njero ruangan lan ing njero kapal. Tujuan utama GUODA Inc. bakal global. Mula, kita wis aktif melu pameran global sajrone pirang-pirang taun kepungkur. Ngarep-arep sepeda sing apik banget bisa dideleng, ...
    Waca liyane
  • Prepareing of Canton Fair

    Nyiyapake Canton Fair

    Minggu kepungkur Guoda Tianjin Inc. Departemen pemasaran wis siyap kanggo rincian Ekspor Online pertama. Kita lunga menyang pabrik kanggo njupuk video pengenalan produk. Kangge, kita nyathet proses produksi produk. Uga ngrekam akeh conto mobil lan aksesoris anyar sing njupuk ...
    Waca liyane
  • Pameran Kanton Cina: Pameran Sepeda GUODA

        Minggu kepungkur Guoda Tianjin Inc. Departemen pemasaran wis siyap kanggo rincian Ekspor Online pertama. Kita lunga menyang pabrik kanggo njupuk video pengenalan produk. Kangge, kita nyathet proses produksi produk. Uga ngrekam akeh conto mobil lan aksesoris anyar iku uga ...
    Waca liyane
  • Explore Market and Innovation GUODA Inc Always on The Way

    Jelajahi Pasar lan Inovasi GUODA Inc On the Way

           Kanggo nambah kemampuan inovasi, GUODA bakal melu pameran variabel ing njero ruangan lan ing njero kapal. Tujuan utama GUODA Inc. bakal global. Mula, kita wis aktif melu pameran global sajrone pirang-pirang taun kepungkur. Ngarep-arep sepeda sing apik banget bisa ...
    Waca liyane
  • GUODA take responsibility for every clients’ products demand

    GUODA tanggung jawab kanggo panjaluk produk saben klien

           Bubar, sepeda bocah GUODA adol panas ing sisih kidul Asia. Akeh klien milih macem-macem produk, kayata pit keseimbangan bocah, sepeda gunung bocah lan sepeda bocah nganggo roda latihan, utamane becak bocah. Akeh klien, dheweke luwih milih milih ...
    Waca liyane
  • Welcome to GUODA

    Sugeng rawuh ing GUODA

                Sugeng rawuh ing Perusahaan Pengembangan Ilmu Pengetahuan lan Teknologi GUODA (Tianjin)! Wiwit taun 2007, kita duwe komitmen kanggo mbukak pabrik produksi sepeda listrik sing profesional. Ing 2014, GUODA didegake kanthi resmi lan dununge ing Tianjin, ...
    Waca liyane
  • Good News —— Bicycle Parts Are on Sale

    Kabar apik —— Suku Sepeda Adol

    Kita mbukak web kanggo nuduhake perusahaan lan nggawa produk, sepeda, sepeda listrik lan becak, motor listrik lan skuter, sepedha bocah lan pasokan bocah. Ing taun 2020, sepedha pasar saya rame. Miturut panjaluk pasar, kita uga wiwit adol barang-barang. Nyedhiyakake ...
    Waca liyane
  • Show you around our product line ——E bike

    Tampilake babagan garis produk - —E sepeda

             Minangka perusahaan kanggo ngasilake e-bike, kontrol kualitas penting banget. Kaping pisanan, buruh kita mriksa pigura sepeda listrik sing ora diundhuh. Banjur bingkai sepeda listrik sing wis gandheng wis dipasang kanthi mantep ing basis sing bisa diputer ing workbench kanthi pelumas sing ditrapake ing saben sendhi kasebut. ...
    Waca liyane