GD-PS-001


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Ukuran bingkai: OEM
  • Werna: Biru | Abrit | Ireng | Putih | OEM
  • Bahan: Aluminium | Paduan | Wesi | Waja | Karbon | Titanium | OEM
  • :

  • Detail Produk

    Layanan Khusus

    Hubungi Kita

    Liyane Babagan Kita

    Tag Produk

    Aplikasi: Sepeda Gunung, Sepeda Dalan
    Wangun: Jinis Langsing
    Bahan: PVC / Kulit
    Ukuran: 280 * 170, ∮7MM
    Lukisan: Kanthi Lukisan
    Werna: Ireng
    Bahan Bingkai: Baja, ED
    Tanpa penjepit / Kanthi penjepit









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •  

    定制图片

    OEM

    A

    Bingkai

    B

    Garpu

    C

    Tangan

    D

    Gagang

    E

    Rantai rantai & engkol

    F

    Rim

    G

    Tirus

    H

    Sadel

    Aku

    Pos Kursi

    J

    Rem F / DISC

    K

    R.dera.

    L

    LOGO

    1. Sepeda gunung kabeh bisa dadi OEM. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami.
    2. Cetakan khusus dibutuhake kanggo pangaturan pigura lan LOGO. Hubungi kita kanggo takon babagan rega.
    3. Yen ora ana sepeda sing sampeyan minat ing situs web, welcome kanggo ngubungi kustomisasi khusus.

     

    微信图片_20200827133520

    Sepeda GUODA populer amarga penampilan apik gayane lan kualitas kelas kapisan. Kajaba iku, desain pragmatical sepeda GUODA bakal nambah rasa seneng panggunaan, nggawe pengalaman nunggang sampeyan dadi nyaman lan aman.
    Tuku sepeda sing apik banget kanggo miwiti muter. Panliten ilmiah nuduhake manawa muter manfaate migunani kanggo awak manungsa. Dadi, tuku sepedha sing bener tegese milih gaya urip sing sehat. Kajaba iku, numpak sepeda ora mung mbantu sampeyan uwal saka rame lalu lintas lan urip kanthi karbon kurang ijo, nanging uga bisa nambah sistem transportasi lokal lan dadi grapyak karo lingkungan kita.
    GUODA Inc. ngasilake macem-macem jinis sepeda kaya sing sampeyan pilih. Lan kita darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan sing paling perhatian marang para klien.

    产品详情页

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita